Ga direct naar


headerimage

Over Story Groep

Een verzekering of hypotheek afsluiten? Een woning of bedrijfspand kopen of verkopen? Bij de Story Groep bent u aan het juiste adres. Ook voor pensioen of lijfrente, financiële planning, sparen, beleggen en vermogensbeheer. Toegespitst op uw persoonlijke situatie, zakelijk én particulier.

Professioneel advies en persoonlijke interesse

Van de Story Groep kunt u altijd professioneel advies verwachten. We bouwen graag een langdurige relatie met u op, gebaseerd op vertrouwen en oprechte interesse. Zo leren we uw persoonlijke omstandigheden kennen en bieden we altijd de juiste oplossing. En als uw situatie of de wetgeving verandert, adviseren we u graag over de mogelijkheden.

Sinds 1956 betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk

De Story Groep beantwoordt sinds 1956 al uw vragen over pensioenen, verzekeringen, hypotheken en uw financiële situatie. Maar ook voor aan- en verkoop of huur en verhuur van een woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht.

We adviseren u met ruim 25 collega's, waaronder:

  • 3 erkende hypotheek-/ financieel adviseurs (SEH)
  • Gediplomeerde makelaar (SVMNIVO)

De Story Groep is aangesloten bij:

Adviesvrijheid

Onderdeel van de Story Groep zijn de adviesbedrijven Story Assurantiën en Story Pensioen en Inkomen. Wij zijn ongebonden maar selectieve bemiddelaars. Dit betekent dat wij periodiek een selectie maken van de financiële producten die banken en verzekeraars voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn en dat maakt ons dus volledig vrij in onze advisering.

Binnen de Story Groep treedt Insureq Assuradeuren op als gevolmachtigd agent van enkele gerenommeerde verzekeraars. Meer informatie vindt u op www.insureqassuradeuren.nl. Wij hebben volmacht van enkele verzekeraars zoals Delta Lloyd, Reaal, ARAG SE en Allianz Global Assistance. De verbondenheid met Insureq Assuradeuren geeft onze adviesbedrijven extra handvatten om u nog meer kwaliteit in onze totale dienstverlening te bieden.

Gevolmachtigd agent

Als gevolmachtigd agent neemt Insureq Assuradeuren werkzaamheden van een of meerdere verzekeraars over en heeft de bevoegdheid om namens hen rechtstreeks op te treden. Verzekeraars besteden deze werkzaamheden uit omdat wij u vaak beter en sneller van dienst kunnen zijn. Doordat wij dichter bij onze relaties staan en ze vaak persoonlijk kennen, kunnen wij een goede, snelle en persoonlijke service bieden en indien nodig maatwerk leveren. Zaken als het beoordelen van verzekeringsaanvragen en de afwikkeling van schades vindt allemaal in eigen huis plaats.

Voor haar werkzaamheden ontvangt Insureq Assuradeuren van de verzekeraars een vergoeding, u betaalt hier niets extra’s voor. Voor deze vergoeding neemt zij verzekeraars werk uit handen. In geval van een belangenconflict tussen de adviesbedrijven en Insureq Assuradeuren hanteren wij regels om een verstrengeling van belangen tegen te gaan. Deze regels dienen ertoe om in de praktijk uw belangen optimaal te kunnen behartigen met respect naar de positie van de verzekeraar.

Wet financieel toezicht

De Story Groep voldoet aan de Wet financieel toezicht (Wft). Deze wet voorziet in regels voor aanbieders, bemiddelaars en adviseurs op het gebied van verzekeringen en financiële producten.